top of page
Modern Office Building

OM OSS

Tenk Energi så dagens lys i 2011 med det formålet å hjelpe kunder med å spare strøm. Til å begynne med så solgte vi produkter for senking av nettspenning (som ofte var alt for høy) noe som gjorde at våre kunder kunne spare både strøm og få lavere vedlikeholdskostnader gjennom økt levetid på utstyr. Mange enheter ble solgt til bl.a. Byggmakker, Statoil og McDonalds. Disse enhetene kunne også overvåkes og styres via internett og man kunne ha full kontroll på forbruk o.s.v. I 2015 så valgte vi å satse på LED belysning ved siden av å selge spenningsregulering. Kvaliteten og mulighetene med LED belysning var da blitt så bra at vi valgte å gi det en sjanse. Men utfordringen var: – hvordan skal vi vite hva vi selger til kundene, det er jo et hav av Kinesiske leverandører og produkter med varierende kvalitet på markedet.


Hovedfokuset vårt den gangen var jo spenningskvalitet, og LED kan tilføre støy på strømnettet. Vi kjøpte derfor inn måleutstyr for å teste dette før vi begynte å hente inn produkter for testing. Vi begynte med LED lysrør og har testet mange leverandører på dette før vi fant den vi ville satse på.

Etterhvert så har produktporteføljen blitt utviklet i takt  med kundenes behov og vi kan i dag levere det meste innenfor LED belysning. Les for øvrig om våre produkter og leverandører. Testingen av produkter har vi også videreutviklet med utstyr som tester fargekvalitet, flimmer o.s.v. Det skal være trygt å handle belysning av oss.

Vi leverer fremdeles spenningsregulering og har videreutviklet dette med en ny modell som ble lansert i fjor. Hovedformålet med denne nye modellen er å levere så jevn og riktig spenning inn på bygg som mulig. Etter 4 vellykkede installasjoner er vi fornøyd. Regulatoren er lynkjapp og både senke og øke spenning etter behov. Vi kaller vårt nye produkt for TenkVolt, mer informasjon kommer. 

Litt om oss og vår historie

Ulf Harald

Rådgiver LED

tlf: +47 906 11 219

epost: post@tenkenergi.no

Tom Erik

CEO

tlf: +47 472 55 322

epost: tomerik@tenkenergi.no

Edward

Rådgiver Solcelle

tlf: +47 920 95 268

epost: post@tenkenergi.no

Vårt Team

Enten du er en nystartet bedrift eller en veletablert aktør, kan du stole på oss for pålitelige og effektive løsninger som møter dine unike behov. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å ta din virksomhet til neste nivå!

Tenk Energi AS

Strandgata 13A, 2815 Gjøvik

Tlf: +47 472 55 322

For reklamasjon trykk her

Kontakt oss

Hei, hva kan vi hjelpe deg med?

bottom of page