top of page

Installasjoner hos COOP

Oppdatert: 3. jul.

Vi har i perioden november 2019 - mai 2020 installert ny LED belysning på 40 COOP butikker ( Mega, Extra, Marked, Prix OBS og OBS bygg ) i  COOP Innlandet.  samt en COOP OBS butikk i Stavanger.Dette er et prosjekt som går via vår oppdragsgiver Ohmia Retail på Gjøvik.Flere prosjekter innenfor COOP konsernet er på gang som et resultat av svært fornøyde kjøpmenn i COOP Innlandet.Tilsammen ca. 12 000 lysrør har i denne perioden blitt skiftet til LED lysrør av ypperste kvalitet. Takket være 4 års erfaring med disse lysrørene og mange installasjoner fra før, - så kunne vi gå på et så stort prosjekt uten å risikere følgende.

  • Garantikostnader som følge av defekte lysrør i ettertid.

  • Misfornøyde kunder både p.g.a. at ting ryker og at lyskvalitet ikke ble tilfredstillende.

  • Misfornøyde kunder p.g.a. dårlig gjennomføringsevne under installasjonsprosesser.


Våre tilbakemeldinger fra COOP-kjeden har utelukkende vært positive og kjøpmennene har fått mye bedre lys enn de hadde fra før.Samtidig så har totalforbruket til butikkene deres gått ned med opptil 25 % takket være utskifting av gammel belysning til LED.Et typisk forbruk for en matvarebutikk kan ligge på 400 000 kWh. Vi kan altså redusere forbruket med opptil 100 000kWh på en slik butikk . En slik installasjon er gjerne innspart på 1 - 1,5 år og vil gi en formidalbel bunnlinje effekt i fremtiden. LED lysrørene gir en mye bedre fargegjengivelse enn gammel fluoriscerende belysning og man kan si at ting klarner opp inne i butikken etter bytte til LED. Vi har flere kunder som får en WOW opplevelse etter bytte av lys.En annen oppsiktsvekkende egenskap med våre LED lysrør er levetiden. Tester viser at lysrørene kan opprettholde en gjenværende lysstyrke på 70% etter 112 000 timer.


Dette tilsvarer 22 - 25 år på en matbutikk.Multipliser dette med en bunnlinje effekt på 100 000 kr i året så forstår du at dette lønner seg ..... Og uansett - du løper ingen risiko da rørene har 5 års garanti og er innspart lenge før dette....


Comments


bottom of page